Острицька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Повідомлення про оприлюднення проекту містобудівної документації на місцевому рівні «Детальний план території для розміщення спортивно-навчального, тренувального комплексу стрільби та відпочинку на частині земельної ділянки з кадастровим номером 7320

Дата: 23.01.2024 09:37
Кількість переглядів: 68

Повідомлення про оприлюднення проекту містобудівної документації на місцевому рівні «Детальний план території для розміщення спортивно-навчального, тренувального комплексу стрільби та відпочинку на частині земельної ділянки з кадастровим номером 7320781300:01:002:0525 за межами населеного пункту с. Горбова, в адміністративних межах Острицької сільської ради Чернівецького району

Чернівецької області»

 

1. Повна назва проекту містобудівної документації, що пропонується, та стислий виклад його змісту:

    Детальний план території для розміщення спортивно-навчального, тренувального комплексу стрільби та відпочинку на частині земельної ділянки з кадастровим номером 7320781300:01:002:0525 за межами населеного пункту с. Горбова, урочище «Карбунарія» в адміністративних межах Острицької сільської ради Чернівецького району Чернівецької області

    Детальний план території розробляється на територію, що знаходиться за межами населеного пункту, на північний захід від центральної частини с. Горбова Острицької територіальної громади.

     Площа території детального плану території – 2.5830 га.

     Площа території опрацювання – 12.2000 га.

     На основі комплексної оцінки території з врахуванням раніше розробленої містобудівної документації, рішення Острицької сільської ради, даним детальним планом території прийняті рішення, щодо комплексного розвитку території проектування із розміщення території рекреаційного призначення – спортивно-навчального, тренувального комплексу стрільби та відпочинку.

     Характеристика території детального плану території:

- цільове призначення земельної ділянки – 07.02 Для будівництва та обслуговування об’єктів фізичної культури і спорту;

- вид функціонального призначення території – території закладів культури, спорту та дозвілля (код 10204.0);

- функціональна зона за ДСТУ – культурна та спортивна зона (Г-3).

 

2. Орган, що прийматиме рішення про затвердження проекту містобудівної документації:

  Острицька сільська рада Чернівецького району Чернівецької області.

 

3. Передбачувана процедура громадського обговорення, у тому числі: а) дата початку та строки здійснення процедури:

    Громадське обговорення починається з 24-го січня 2024 року і триватиме до 22-го лютого 2024 року.

б) способи участі громадськості (надання письмових зауважень і пропозицій, громадські слухання тощо):

    Громадськість у межах строку громадського обговорення має право подати замовнику в письмовій формі (у тому числі в електронному вигляді) зауваження і пропозиції до проекту містобудівної документації. Пропозиції, подані після встановленого строку, не розглядаються.

в) дата, час і місце проведення запланованих громадських слухань:

    Громадські слухання відбудуться 21-го лютого 2024 року об 11:00 год. в приміщенні Острицької сільської ради за адресою: Чернівецький район, с. Остриця, вул. Зелена, 1.

г) орган, від якого можна отримати інформацію та адресу, за якою можна ознайомитися з проектом містобудівної документації:

    Ознайомитись з проектом містобудівної документації можна у приміщенні Острицької сільської ради за адресою: с. Остриця, вул. Зелена, 1, з понеділка по п’ятницю - з 09.00  год. до 17.00 год.

ґ) орган, до якого подаються зауваження і пропозиції, його поштова та електронна адреси та строки подання зауважень і пропозицій:

    Острицька сільська рада. Адреса для подання зауважень та пропозицій у письмовій формі: 60520, Чернівецька область, Чернівецький район, с. Остриця, вул. Зелена, 1.

Електронна адреса: ostrytsa@ukr.net.

    Зауваження і пропозиції приймаються у строк з 24-го січня 2024 року до 22-го лютого 2024 року.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь