Острицька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Рятувальники Буковини продовжують вести роз’яснювальну роботу серед населення, щоб попередити виникнення пожеж у житловому секторі.

Дата: 17.01.2024 10:00
Кількість переглядів: 35

Рятувальники Буковини продовжують вести роз’яснювальну роботу серед населення, щоб попередити виникнення пожеж у житловому секторі.

Під час рейдів, котрі відбулися у Острицькій територіальній громаді у селах Маморниця та села Остриця, рятувальники мали за мету навчити громадян основних правил пожежної безпеки у побуті, пояснити буковинцям, як діяти у разі виникнення пожеж у житлових будинках чи господарських будівлях, та вказати, як запобігти пожежі.

Фахівці Служби порятунку нагадали місцевим мешканцям правила користування пічним опаленням, адже у зимовий період недотримання правил безпеки при його експлуатації є однією з найчастіших причин виникнення пожеж.

Також громадян закликали перевіряти справність електромережі у домівках, уникати її перевантаження.

Нагадуємо кожному: пожежі завжди легше запобігти, ніж потім її ліквідувати. Тому дотримуйтесь правил безпеки та бережіть свої оселі від нищівного вогню!Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь