Острицька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Круглий стіл на тему «Відповідальність за вчинення домашнього насильства»

Дата: 11.09.2023 15:40
Кількість переглядів: 105

Круглий стіл на тему «Відповідальність за вчинення домашнього насильства»

 

11 вересня 2023 року начальник Чернівецького районного сектор№1 філії Державної установи «Центр пробації» у Чернівецькій області Танасой С.Г. спільно з завідувачем сектору «Герцаївського бюро правової допомоги» відділу безоплатної правової допомоги Чернівецького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Тріфенко С.П. організували та провели круглий стіл для осіб які перебувають на обліку Чернівецького районного сектор№1 філії Державної установи «Центр пробації» у Чернівецькій області на тему «Відповідальність за вчинення домашнього насильства».

Під час заходу юрист сектору «Герцаївського бюро правової допомоги» Сорін Тріфенко проінформував присутніх що являє собою безоплатна правова допомога а саме - що таке первинна та вторинна правова допомога як її отримати та які категорій осіб, мають право на отримання безоплатної первинної та вторинної правової допомоги.

Також присутніх проінформовано яка відповідальність настає за вчинення домашнього насильства а начальник сектору пробації Сергій Танасой проінформував присутніх які заходи застосовуються до кривдника який вчинив домашнє насильство, зокрема про терміновий заборонний припис стосовно кривдника та  обмежувальний припис стосовно кривдника.

За захистом своїх прав можете звернутись до сектору «Герцаївське бюро правової допомоги» відділу безоплатної правової допомоги Чернівецького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, яке розташоване за адресою: вул. Центральна, 14-А, м. Герца, телефон: (03740) 2-10-46.

Єдиний телефонний номер системи БПД – 0 800 213 103
(дзвінки на вказану телефонну лінію зі стаціонарних і мобільних телефонів у межах України безкоштовні, приймаються цілодобово).

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь