Острицька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту Острицької сільської ради  

Дата: 14.03.2023 16:30
Кількість переглядів: 72

Повідомлення

про оприлюднення проекту регуляторного акту Острицької сільської ради

 

Відповідно до ЗУ «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань, Острицька сільська рада оприлюднює проект рішення «Про місцеві податки і збори» на 2024 рік.

З повним текстом проекту рішення регуляторного акта від 28березня2023 року та аналізом регуляторного впливу можна ознайомитися щоденно ( з 9.00 до 17.00, перерва з 13.00 до 14.00, крім вихідних) у приміщенні Острицької сільської ради Чернівецького району Чернівецької області, на дошці оголошень Острицької сільської ради за адресою с.Остриця,  вул. Зелена, 1 або на офіційному сайті сільської ради: ostrycka.gromada.org.ua.

Пропозиції та зауваження від фізичних та юридичних осіб до проекту рішення «Про місцеві податки і збори» на 2024 рік Острицькою сільською радою приймаються протягом одного місяця з дати опублікування.

Зміст проекту: 

Проект  рішення Острицької сільської ради «Про затвердження Положень та ставок місцевих податків і зборів на території Острицької сільської ради на 2024 рік».

Адреса розробника: 

Острицька сільська рада, вул. Зелена, 1,  с. Остриця, Чернівецький  район Чернівецька області, тел..(03740) 36324;  e-mail: ostrytsa@ukr.net

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь