Острицька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Відповідно  до плану роботи відділу освіти, культури, молоді та спорту Острицької сільської ради та з метою підвищення професійної компетентності керівників закладів освіти територіальної громади та їх готовність до роботи в умовах становлення нової

Дата: 22.12.2021 15:10
Кількість переглядів: 669

Відповідно  до плану роботи відділу освіти, культури, молоді та спорту Острицької сільської ради та з метою підвищення професійної компетентності керівників закладів освіти територіальної громади та їх готовність до роботи в умовах становлення нової української школи 21.12.2021р.о1000 на базі ОЗ Годинівський ліцей проведено практичний семінар керівників закладів загальної середньої освіти Острицької сільської ради на тему: «Створення ефективної моделі внутрішньої системи забезпечення якості освіти в ЗЗСО».

  Під час семінару керівники мали змогу обмінятися досвідом з питань формування Стратегії розвитку навчального закладу, Річного плану роботи, Системи забезпечення якості освіти та моніторингу освітніх та управлінських рішень  як основних  чинників забезпечення результативності роботи закладу освіти .

    Наукова-дослідницька, експериментальна робота в ОЗ Годинівський ліцей – головний чинник у впроваджені профілізації старшої школи.

   Директор ліцею Ботлунг Л.І. представила, як впроваджується профілізація у старшій школі, а саме:

уривок практичного інтегрованого спецкурсу «Основи медсестринства» в 10-му класі біологічного профілю на тему: «Порушення травлення. Причини виникнення шлунково-кишкових розладів» (біологія) та «Отруєння в повсякденному житті. Способи надання допомоги у разі отруєння» (Основи медсестринства) та уривок уроку з правознавства в 11-му класі правничого профілю на тему: «Правопорушення та юридична відповідальність».

Присутні також мали можливість ознайомитися на практиці щодо використання здоров'язберігаючих технологій у формуванні здорового способу життя в учнів (експериментальний майданчик обласного рівня), запровадження Всеукраїнської освітньої технології розвитку особистості дитини «Росток» та побачити як  працює технологія CLIL у полікультурному освітньому середовищі.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь