Острицька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

  На капітальні ремонти шкіл в Острицькій громаді було виділено кошти на суму понад 12 млн грн завдяки програмі «Спроможна школа для кращих результатів» та за рахунок залишку освітньої субвенції.

Дата: 13.10.2021 16:31
Кількість переглядів: 450

           На капітальні ремонти шкіл в Острицькій громаді було виділено кошти на суму близько 12 млн грн завдяки програмі «Спроможна школа для кращих результатів» та за рахунок залишку освітньої субвенції.

    Так завдяки фінансуванню буде відремонтовано 5 шкіл в Острицькій громаді.

    Будівельні роботи та поточний ремонт(Капітальний ремонт приміщень ЗОШ І-ІІІ ст. Острицької сільської ради по вул. Емінеску, 63 в с. Остриця Чернівецького району Чернівецької області на суму 2428 246,00 грн.

   Капітальний ремонт харчоблоку з влаштуванням обіднього залу в ОЗ Великобудський НВК Чернівецького району Чернівецької області, Капітальний ремонт і реставрація 1498 600,00 грн

     Капітальний ремонт приміщень харчоблоку та придбання обладнання для їдалень Годинівського НВК в с.Годинівка Чернівецького району Чернівецької області на суму 995 330,00 грн.

     Благоустрій території Маморницької Вама Гімназії по вул. Центральній, 1 с. Маморниця Вама Острицької сільської ради Чернівецької області на суму 177 013,00 грн.

     Капітальний ремонт санвузлів Горбiвської ЗОШ І-ІІІ ст. в с.Горбова Чернівецького району Чернівецької області

1181 045, 00 грн

     ОЗ Острицький ліцей за програмою «Спроможна школа для кращих результатів». буде проведено капітальний ремонт центрального входу до навчального закладу, приміщення їдальні, перехід до спортивної зали, облаштування душевих та внутрішніх туалетів біля роздягалок спортивної зали, планується заміна вікон і дверей на пластикові, проведено демонтаж сходової клітини до центрального входу, проведено демонтаж старої плитки в їдальні, замовлено для виготовлення вікна, двері, придбано частину необхідних матеріалів.

    ОЗ Великобудський ліцей за програмою «Спроможна школа для кращих результатів» буде проведено капітальний ремонт харчоблоку.

На даний момент роботи розпочаті та  планується завершити в закладах освіти  до кінця року.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь