Острицька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Рейд «УРОК»

Дата: 28.09.2021 11:51
Кількість переглядів: 188

Рейд «УРОК»

 

         На  виконання  доручення ОДА №53-Г від 09.08.2021 р. «Про організацію проведення Чернівецькій області профілактичного заходу «Урок»», та  з метою запобігання дитячої бездоглядності, правопорушень і злочинності серед дітей, виявлення дітей, які без поважних причин не приступили до занять у загальноосвітніх навчальних закладах, був проведений профілактичний захід «Урок» в усіх навчальних закладах Острицької сільської , та виявлено наступне;

         Учениці 11-А класу ОЗ Горбівського ліцея  Сітяєва Маріанна, та Мазурашу Данієла   не приступили до навчання.

            13 вересня 2021 року комісією у складі в.о.начальника служби у справах дітей Прескуре А.С., заступника голови Острицької сільської ради  Кришмару Д.Т., та старшого ДОПСП ВП №4 (м.Герца) Будяну А., вжито заходів та повернуто до навчання обох дітей. З батьками проведено  співбесіда, ознайомлені з обов'язками батьків щодо виховання та розвитку дитини  відповідно до ст.150 Сімейного кодексу України, та відповідно до статті 184 КУпАП на батьків складено протокол про адміністративної відповідальності.

       Також виявлено учня 6 класу ОЗ Острицького ліцея Медвідя Андрія Георгійовича 21.12.2009 року, який  без поважних причин не приступив до занять.

    13.09.2021 року проведено засідання комісії з питань захисту прав дитини виконавчого комітету Острицької сільської ради, було заслухано батько дитини Медвідя Георгія Флоровича с.Остриця. Він стверджував, що його дружина Медвідь Оксана Костянтинівна у червні місяці 2021року забрала дитину, та без письмового дозволу батька відвезла за межами України.   

         Служба у справах дітей Острицької сільської ради звернулась до Відділення поліції №4 (м. Герца) Чернівецького районного управління поліції ГУНП в Чернівецькій області, щодо  ситуацію навколо сім’ї Медвідя Георгія Флоровича с.Остриця, та вжиття заходів відносно батьків в межах чинного законодавства для правового захисту дітей, та забезпечення здобуття дитиною повної загальної середньої освіти.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь