Острицька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Привітати учнів ОЗ «Острицький ліцей» з днем знань завітав голова Острицької сільської ради Василь ЦУРКАН.

Дата: 01.09.2021 16:07
Кількість переглядів: 538

Привітати учнів ОЗ «Острицький ліцей» з днем знань завітав голова Острицької сільської ради Василь ЦУРКАН.

 

      Дорогі учні! У школі перед Вами відкриваються тисячі доріг у Країну Знань і вічних істин Справедливості та Добра. Нехай збудуться всі Ваші мрії та сподівання Ваших батьків, які бажають бачити своїх дітей сумлінними, розумними, вихованими й освіченими.

     Перше вересня - це свято всенародне. Свято вчителів і вихователів, свято батьків, дідусів і бабусь, які разом зі своїми дітьми та онуками знову прийшли до школи.

     Перше вересня єднає нас усіх, бо кожен колись у цей день переступив поріг рідної школи, відкрив першу книжку, написав перше слово.

     Шановні освітяни! Вам довірено найбільше багатство нашої країни - діти. Дякуємо Вам за щоденну самовіддану працю, розуміння, турботу, мудрість і терпіння. Ми вдячні Вам за те, що Ви виховали багато поколінь свідомих українців і щиро ділитеся своїми знаннями, любов'ю та теплом з молодою генерацією. Щастя Вам, міцного здоров'я, натхненної праці та творчих успіхів!

      Також Василь Георгійович зазначив що в рамках освітньої субвенції для шкіл територіальної громади було закуплено 54 телевізори на загальну суму 605879,00 тис.грн.

      Додатково в рамках проєкту «Спроможна школа для кращих результатів» в Острицькій сільській раді було об’явлено тендерну процедуру на Капітальний ремонт харчоблоку з влаштуванням обіднього залу ОЗ Великобудський ліцей Чернівецького району Чернівецької області на загальну суму 1498,600 тис.грн та на Капітальний ремонт приміщень ОЗ Острицький ліцей по вул.Емінеску,63 в с.Остриця Чернівецького району Чернівецької області на загальну суму 2483,674 тис.грн.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь