Острицька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

РОЗПОЧИНАЄТЬСЯ РЕЙД «УРОК»

Дата: 27.08.2021 11:49
Кількість переглядів: 278

РОЗПОЧИНАЄТЬСЯ РЕЙД «УРОК»

 

         Відповідно до статті 53 Конституції України, Закону України «Про освіту», доручення Чернівецької обласної державної адміністрації від 09.08.2021 року № 53-Г «Про організацію проведення у Чернівецькій області профілактичного заходу «Урок»» на території Острицької сільської територіальної громади розпочинається профілактичний захід «Урок», який триватиме протягом серпня – жовтня цього року. Метою заходу є надання дітям із сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах, адресної допомоги із підготовки до нового навчального року та осінньо-зимового сезону, виявлення дітей шкільного віку, не охоплених навчанням на початок навчального року, усунення причин та умов даного явища, соціального захисту виявлених дітей, запобігання їх бездоглядності, безпритульності та негативним проявам у дитячому середовищі.

Шановні батьки!

Звертаємо Вашу увагу на те, що, відповідно до чинного законодавства, обов’язки по забезпеченню належних умов щодо навчання та виховання дітей покладено на Вас. Згідно зі ст. 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення, передбачено притягнення батьків до адміністративної відповідальності за неналежне виконання батьківських обов’язків щодо забезпечення необхідних умов утримання, навчання та виховання дітей.

Шановні мешканці громади!

У разі виявлення дітей, які не приступили до навчання або дітей, які залишилися без батьківського піклування, просимо інформувати службу у справах дітей Острицької сільської ради  за адресою: с. Остриця, вул. Зелена,1, або за телефоном: (03740)36324.

P.s. Якщо Ви бажаєте долучитися до допомоги сім’ям, які опинилися в складних життєвих обставинах, канцтоварами та шкільним приладдям, звертайтеся до адміністрації Острицької сільської ради  за адресою: с. Остриця, вул. Зелена,1, або за телефоном: (03740)36324.

 

Анжела ПРЕСКУРЕ, в.о.начальника служби у справах дітей Острицької сільської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь