Острицька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Протидія домашньому насильству

Дата: 21.05.2021 10:50
Кількість переглядів: 430

Фото без опису

 

Відділ «Герцаївське бюро правової допомоги» Чернівецького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги повідомляє, що 19 травня 2021 року, з метою інформування та протидії проявам домашнього насильства, в приміщенні Герцаївського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» у Чернівецькій області, фахівець Герцаївського бюро правової допомоги провів робочу зустріч з представниками пробації та ювінальної превенції.

 

Під час роботи дистанційного пункту, начальник відділу «Герцаївське бюро правової допомоги» Євген Кондель, надав вичерпну інформацію щодо вирішення проблемних питань, зокрема в чому полягає домашнє насильство та його прояви, а також щодо порядку дій у випадках насильства в сім’ї та надання постраждалим правової допомоги.

 

В свою чергу, інспектор ювенальної превенції відділу превенції Чернівецького РУП, лейтенант поліції Сергій Мурару, проінформував щодо спеціальних заходів щодо протидії домашньому насильству, зокрема щодо термінового заборонного припису та обмежувального припису стосовно кривдника.

 

Крім того, начальник Герцаївського районного сектору філії Державної установи "Центр пробації" у Чернівецькій області Сергій Танасой зауважив, що насильство це злочин, якому немає виправдання, а також проінформував про відповідальність за вчинення насильства в сім’ї.

 

Наприкінці заходу обговорювалися питання подальших спільних заходів щодо надання безоплатної правової допомоги та надано тематичні буклети системи БПД для ознайомлення та подальшого розповсюдження між відвідувачами закладу.

 

Виникли питання, за юридичною консультацією звертайтесь до відділу «Герцаївське бюро правової допомоги» Чернівецького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, яке розташоване за адресою: вул. Центральна, 14-А, м. Герца, телефон: (03740) 2-10-46.

 

Більше інформації за номером 0 800 213103(єдиний контакт-центр надання безоплатної правової допомоги).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь