Острицька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

День Соборності України. Горбівська ЗОШ І-ІІІст.

Дата: 22.01.2021 15:11
Кількість переглядів: 170

«Віднині зливаються в одно віками відділені одна від одної частини України — Галичина, Буковина, Закарпаття і придніпрянська Україна — в одну Велику Україну. Сповнилися відвічні мрії, для яких жили й за які умирали найкращі сини України. Віднині є тільки одна незалежна Українська Народна Республіка. Щороку 22 січня українці із вдячністю згадують героїв, які наполегливо намагалися відродити незалежну соборну українську державу. Слово «соборність» включає в себе єдність і згуртованість.

Ми всі різні, ми розмовляємо різними мовами; спілкуємося, взаємодіємо один з одним, у нас різні захоплення та інтереси, але ми завжди упевнені в одному - країна у нас одна - Україна єдина, і ми повинні бути єдиними!

Віднині український народ, звільнений могутнім поривом своїх власних сил, має змогу об'єднати всі зусилля своїх синів для створення нероздільної незалежної Української держави на добро і щастя українського народу», — пролунало 22 січня 1919 року.

У Горбівській ЗОШ І-ІІІ ст. проведено в онлайн режимі ряд заходів (години спілкування , уроки- квести, виготовлення малюнків, декламування віршів тощо) під гаслом "Разом сильніші" з метою виховання національної свідомості учнів і людської гідності, формування рис громадянина української держави, виховання поваги та любові до Батьківщини.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Возможно, это изображение (1 человек, ребенок и стоит)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь