Острицька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Готовність Горбівської ЗОШ І-ІІІст до проведення ЗНО.

Дата: 29.06.2020 19:07
Кількість переглядів: 248

29 червня 2020року начальник гуманітарного відділу – освіти, культури, молоді та спорту – Андрієш О.І., начальник відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Герцаївського РУ ГУДНОС в Чернівецькій області Бевза В.П. в присутності директора Горбівської ЗОШ І-ІІІст Вержак О.В., та відповідальному за ЗНО у Герцаївському районі Є.В. Чоботару провели перевірку готовності Горбівської ЗОШ І-ІІІст до проведення ЗНО. Було перевіряно наявність у школі дезінфікуючих та антисептичних засобів, масок, розмітки для дотримання дистанції між учасниками та розмітки між аудиторіями, відповідних інформаційних матеріалів, безконтактних термометрів та інших засобів безпеки для проведення Зовнішнього незалежного оцінювання.

Під час перевірки відповідальний за пункт проведення ЗНО, директор школи Олексій Вержак повідомив, що 30 червня максимальна кількість учасників та працівників не перевищуватиме 300 людей і навчальний заклад має всі відповідні умови аби прийняти таку кількість осіб.

«У коридорах та аудиторіях навчального закладу в наявності антисептичні засоби та маски, якими можуть скористатися всі присутні. На місцях обробки рук забезпечили дезінфікуючі засоби, рідке мило та паперові рушники у достатній кількості на усі дні проведення ЗНО», – наголосив директор.

По завершенню перевірки Віталій Бевза надав висновок про те, що навчальний заклад до проведення ЗНО в умовах карантину повністю готовий.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь