Острицька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

ДО УВАГИ ДИРЕКТОРІВ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ!

Дата: 15.06.2020 19:39
Кількість переглядів: 216

???? НАГАДУЄМО! СТРАТЕГІЯ РОЗВИТКУ ЗАКЛАДУ - обов’язковий документ, який визначає цілеспрямовану спільну діяльність адміністрації та педагогічного колективу, спрямовану на ПІДВИЩЕННЯ ЯКОСТІ ОСВІТИ. Наявність та якість цього документу є критерієм оцінювання управлінських процесів закладу в системі інституційного аудиту.

???? Розроблення стратегії розвитку закладу загальної середньої освіти – процедура проектування бажаного стану ЗЗСО????, що містить МІСІЮ, ЦІННОСТІ, ОСНОВНІ ПРИНЦИПИ ДІЯЛЬНОСТІ, ЦІЛІ, ВІЗІЮ (бачення майбутнього) та конкретні ЗАХОДИ з реалізації стратегії.

Відповідно до статті 3??8?? Закону України «Про повну загальну середню освіту» керівник ЗЗСО забезпечує розроблення та виконання стратегії розвитку закладу і щороку на загальних зборах (конференції) колективу звітує про її виконання.

У пункті 2?? статті 3??7?? Закону України "Про повну загальну середню освіту" йдеться: "Засновник закладу загальної середньої освіти або уповноважений ним орган (посадова особа):
???? затверджує за поданням закладу загальної середньої освіти стратегію розвитку такого закладу;
???? фінансує виконання стратегії розвитку закладу загальної середньої освіти (крім приватних та корпоративних закладів загальної середньої освіти), у тому числі здійснення інноваційної діяльності закладом освіти».

НА ДОПОМОГУ ОСВІТНІМ МЕНЕДЖЕРАМ??
???? Командою управління Державної служби якості освіти у Чернівецькій області напрацьовано МЕТОДИЧНІ ПОРАДИ щодо створення СТРАТЕГІЇ РОЗВИТКУ ЗАКЛАДУ.
???? Матеріали - за посиланням: https://drive.google.com/…/1TVJ_qXc9Dmi0gZNfApd48JHsVZGP_nc…

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь