Острицька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

МОН ПРОПОНУЄ ДЛЯ ГРОМАДСЬКОГО ОБГОВОРЕННЯ ПРОЄКТ ПОСТАНОВИ КМУ «ПРО ВНЕСЕННЯ ЗМІН ДО ДЕЯКИХ ПОСТАНОВ КАБІНЕТУ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ»

Дата: 01.06.2020 09:03
Кількість переглядів: 164

МОН підготувало проєкт постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України», яким передбачається внести зміни до постанов КМУ від 23 квітня 2003 р. № 585 «Про встановлення тривалості здобуття освіти у закладах загальної середньої освіти для дітей з особливими освітніми потребами» та від 12 липня 2017 р. № 545 «Про затвердження Положення про інклюзивно-ресурсний центр» в частині забезпечення механізмів подовження тривалості здобуття початкової та базової загальної середньої освіти. Запропоновані зміни передбачають встановлення чіткого механізму подовження тривалості здобуття та встановлюють зв'язок між діями команди психолого-педагогічного супроводу дитини з особливими освітніми потребами та інклюзивно-ресурсним центром.

Зауваження та пропозиції до проєкту акта пропонується направляти до 16 червня 2020 року поштою та електронною поштою за адресами: Міністерство освіти і науки України, директорат дошкільної, позашкільної та інклюзивної освіти, пр. Перемоги, 10, м. Київ, 01135 та на e-mail nabochenko@mon.gov.ua.

джерело: МОН України

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь