Острицька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

ЗНО-2020: ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ КЕРІВНИКІВ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ

Дата: 05.05.2020 12:42
Кількість переглядів: 167

З огляду на ситуацію, що склалася, випускники закладів освіти можуть змінити місце проходження ЗНО.

Першочергово таке право отримали учні, які навчаються в закладах загальної середньої освіти інтернатного типу, закладах професійної (професійно-технічної), фахової передвищої, вищої освіти. Механізм внесення змін до реєстраційних даних для окремих випускників поточного року розміщено в «Кабінеті керівника закладу освіти» на сайті Українського центру оцінювання якості освіти.

Зміна місця проведення ЗНО можлива лише за умови, що місце проживання і місце розташування закладу освіти розміщені в різних областях або відстань між ними перевищує 150 км.

Для внесення змін випускнику потрібно звернутися до особи, відповідальної за реєстрацію у його закладі освіти. Адміністратори закладів освіти мають подати інформацію про внесення змін до  Івано-Франківського регіонального центру оцінювання якості освіти не пізніше 18 травня.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь