Острицька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Творчий звіт вчителів, які атестуються у 2019-2020 н.р.

Дата: 14.03.2020 22:22
Кількість переглядів: 850

Творчий звіт – це форма представлення досвіду, що відображає цілісну систему роботи педагога за рішенням педагогічних, психологічних проблем. Головна мета якого полягає у тому, щоб уявити результати методичної діяльності з обраної проблеми або теми, професійну компетентність та провести самоаналіз  педагогічної діяльності.

Завданням педагога, зацікавленого в результатах своєї праці, є постійний творчий пошук, системна робота, апробація нових, нетрадиційних форм і прийомів навчання та виховання і, водночас, вдосконалення та відшліфування давно відомих, традиційних.

Досягнення висот педагогічної майстерності потребує максимальних особистих зусиль, енергії, природних нахилів і здібностей, величезної працездатності і, найголовніше, – безмежне бажання стати педагогом-майстром.

 

13 березня 2020 року о 1000 на базі Остирцької сільської ради відбувся   творчий звіт вчителів, які атестуються та претендують на

присвоєння кваліфікаційної категорії «спеціаліст вищої категорії»

педзвання «старший вчитель»

педзвання «вчитель-методист».

Свої творчі пошуки та надбання, свій педагогічний досвід, використання передових ідей та інноваційних технологій, які впроваджувалися протягом кількох років, вчителі вирішили презентувати у формі презентації.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь