Острицька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

«Вінок Шевченкові сплітаємо із віршів» - Горбівська сільська бібліотека.

Дата: 04.03.2020 17:16
Кількість переглядів: 185

В історії кожного народу, серед її великих творців є поети, імена яких оповиті невмирущою любов’ю і славою. Таким поетом для українського народу є Тарас Шевченко. Він є гордістю українського народу, його славою. Ця людина знана в усіх куточках світу, а твори його відомі кожному серцю.

04 березня на базі Горбівської сільської бібліотеки відбувся щорічний конкурс читців-декламаторів, знавців творчості Т.Г. Шевченка.

В територіальному етапі, обласного конкурсу брали участь усі сільські бібліотеки та клубні заклади Острицької територіальної громади.

Усі учасники були нагородженні грамотами від гуманітарного відділу(освіти, культури, молоді та спорту) Острицької ОТГ.

 Переможниця конкурсу – Ілій Руслана – користувач Годинівської сільської бібліотеки (керівник Гочу Данієла-директор БК с. Годинівка) братиме участь в обласному конкурсі читців, який відбудеться у м. Чернівці.

 

Отож, читайте  і перечитуйте Шевченкове слово, вивчайте його творчість, станьте гідними його заповідей і мрій! Щиро дякуємо учасникам за участь, а гостям – за увагу! 


Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь