Острицька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Методична студія вчителів румунської мови та літератури на базі Луковецького НВК.

Дата: 14.02.2020 19:42
Кількість переглядів: 232

Згідно з планом роботи ІППОЧО 14 лютого 2019 року на базі Луковецького НВК Острицької ОТГ відбулось засідання методичної студії для вчителів румунської мови та літератури (румунської і зарубіжної) ОТГ на тему: «Мотивація навчальної діяльності учнів на уроках румунської мови та літератури». На цю проблему акцентувала увагу  - Говорнян Л. С., методист науково-методичного центру суспільно-гуманітарних дисциплін. В роботі методичної студії активну участь брали вчителі румунської мови та літератури всіх ЗЗСО Острицької ОТГ. Особливо дякуємо ЗДНВР, керівнику МО вчителів румунської мови та літератури Єнекюк І.С. за комфортні умови під час проведення методичної студії.

Життя нашого суспільства змінюється під впливом різних факторів, ставлячи перед молодим поколінням все складніші вимоги до комфортного адаптування у дорослому суспільстві. Пошук свого місця в житті, задоволення моральних та матеріальних потреб вимагають від школяра дедалі більше зусиль і компетенцій.

Такі заходи дають змогу вчителям розширити свою професійну компетентність, збагатитися новими педагогічними та методичними ідеями, ознайомитися з передовим педагогічним досвідом своїх колег.

Учасники методичної студії висловлюють вдячність ІППОЧО за сприяння в розвитку професійної діяльності.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь