Острицька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Щорічна акція «16 днів проти насильства» в Маморницькому Вама НВК.

Дата: 09.12.2019 22:10
Кількість переглядів: 166

У Маморницькому Вама НВК з 25 листопада по 10 грудня 2019 було проведено щорічну акцію «16 днів проти насильства».

Дати початку та завершення акції вибрані не випадково. Вони створюють символічний ланцюжок, поєднуючи заходи проти насильства стосовно жінок та дії щодо захисту прав людини, підкреслюючи, що будь-які прояви насильства над людиною, незалежно від її статі, є порушенням прав людини.

Акція проводилась з метою популяризації правової освіти серед учнівської молоді, привернення уваги громадськості до проблем насильства в сім’ї, забезпечення рівних прав жінок та чоловіків.

Упродовж акції було проведені інформаційно-просвітницькі бесіди, виховні години «Ні! Насильству у сім’ї», «Наші долоні проти насильство»З метою підвищення обізнаності учнівської молоді з питань попередження насильства в сім’ї, торгівлі людьми, жорстокого поводження з дітьми, захисту прав дітей були проведені заходи, круглі столи на теми: «Попередження домашнього насильства», «Як не стати жертвою насильства». Виховні години: «Права людини», «Запобігання насильства над дітьми»; відеоролики «Насильство, види насильства», «Без маски»; презентація «Як захиститися від насильства».

    Диспут «2.12- міжнародний день боротьби з рабством». Уроки доброти (3.12 – день інвалідів). Проведені виховні бесіди з нагоди Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом на тему «СНІД – загроза для людства», «Обери життя». Анкетування з прблеми насильства у суспільстві «Моє життя у сім’ї та школі»

      Проведені заходи,стали приводом для аналізу власних дій, вчинків, переосмислення цінностей. Сприяли вихованню в учнів людяності, відповідальності, любові до ближнього, поваги до гідності іншої людини, свідомого ставлення до своїх прав та обов’язків, а також шанобливе ставлення до людей(дітей) хворих на ВІЛ.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь