Острицька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Семінар - практикум вчителів інформатики на базі Луковецького НВК.

Дата: 26.11.2019 20:35
Кількість переглядів: 332

Інформатизація суспільства вимагає підвищення рівня інформаційної компетентності учнів. 26.11.2019 року на базі Луковецького НВК відбувся семінар-практикум вчителів інформатики Острицької ОТГ на тему «Використання мережі Інтернет для навчання та проектна діяльність на уроках інформатики».

Вчителі інформатики стали свідками уроку-тренінгу в 5 класі на тему «Використання мережі Інтернет для навчання» який проводила вчитель інформатики Луковецького НВК Косован Н.В..

Під час проведення круглого столу з питані «Проектна діяльність на уроках інформатики» взяли участь вчителі інформатики усіх ЗЗСО Острицької ОТГ

Під час проведення підсумків вчителі ділилися враженнями, обмінювалися досвідом. Керівник МО вчителів інформатики ОТГ Іонел А.К. висловив подяку адміністрації та вчителям за добру роботу та відмінну організацію роботи семінару.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь