Острицька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Перший зональний районний тур Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2020» у номінації «Початкові класи»

Дата: 20.11.2019 21:40
Кількість переглядів: 259

Відповідно до наказу ВОМС Герцаївської РДА від 31.10.2019 №198 «Про організаційно-практичне забезпечення підготовки, проведення першого зонального районного туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2020» у номінаціях  «Початкові класи» та «Хімія» у 2019/2020 н.р. на базі ЗЗСО Герцаївського району», 19 листопада на базі ОЗ Тернавський НВК пройшов перший зональний тур конкурсу «Учитель року-2020» у номінації «Початкові класи» у 2019/2020 навчальному році. Острицька ОТГ була представлена вчителем початкових класів Горбівської ЗОШ І-ІІІст – Ашьефкулес Н.Д., яка в підсумку стала переможницею першого зонального туру.

Складними й напруженими були конкурсні дні, кожен із учасників показав високий  фаховий та професійний рівень, щедро ділився з колегами своїми педагогічними здобутками, демонстрував нові педагогічні ідеї, шукав свою педагогічну стежку до душі й серця кожного учня під час проведення конкурсного уроку. 

Від імені Острицької сільської ради та всієї педагогічної спільноти щиро вітаємо з перемогою та зичимо міцного здоров’я, щастя, невичерпної енергії, оптимізму, творчих здобутків, сили та наснаги у виконанні почесної місії вчителя – творінні добра, навчанні та вихованні учнівської молоді.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь