Острицька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Змагання з шахів серед учнів закладів освіти Острицької ОТГ в рамках Гімназіади 2019/2020 на базі Луковецького НВК.

Дата: 26.09.2019 21:46
Кількість переглядів: 287

 

Два гравці, 64 клітинки, 16 фігур у кожного і ніщо у світі не завадить зробити перший крок – крок до нової перемоги, до вдосконалення, до професіоналізму! Шахи – це той тип ігор, яким починають цікавитися змалечку і, за бажання, можна стати не лише майстром спорту, а й – чемпіоном світу.

24 вересня на базі Луковецького НВК пройшли територіальні змагання з шахів серед заклади освіти Острицької ОТг в рамках Гімназіади 2019/2020н.р.

У змаганнях взяли участь 5 команд (21 учень). Змагання проходили в особистому і командному заліку. Всі учні по закінчені отримали грамоти гуманітарного відділу (освіти, культури, молоді та спорту) а переможці кубки та грамоти.

Вітаємо усіх переможців та призерів змагань із шахів серед учнів закладів освіти Острицької ОТГ! Цінуємо вашу спортивну майстерність, інтелектуальність, витримку і прагнення до перемоги.

Щиро бажаємо усім вам наснаги, доброго здоров’я, спортивного бадьорого духу, енергії, швидкої думки та нових яскравих перемог!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь