Острицька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

80 окрема десантно-штурмова бригада - день відкритих дверейю

Дата: 10.08.2019 15:56
Кількість переглядів: 235

8 серпня,  на базі 80-ї окремої десантно-штурмової бригадипроведено день відкритих дверей. Всі мали нагоду відвідати бригаду, ознайомитися з життям і побутом військовослужбовців, оглянути зразки бойової техніки та озброєння ДШБ.

Нас зустріли, ознайомили з історією та бойовим шляхом частини, потім були показані зразки зброї та військової техніки,  побували у житлово-побутових приміщеннях.

Всі  залюбки фотографувалися, ставили запитання керівникам екскурсії.

Від’їжджаючи додому, щиро дякували командуванню та військовослужбовцям за цікаві та змістовні заняття, організацію та забезпечення заходу. На завершення побажали  їм  успіхів у  бойовій та (як тепер говорять) гуманітарній підготовці.

Проведення таких заходів є дуже важливим, оскільки дає змогу розвивати  психологічну готовність до Захисту Вітчизни та виховувати справжніх патріотів, здатних захистити Україну.


Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь