Острицька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Робоча зустріч начальника відділу організації заходів цивільного захисту УДСНС Віктор Дяків та начальник Герцаївського районного сектору Юрій Савіцький з головою Острицької об’єднаної територіальної громади Василем Цурканом та працівниками громади.

Дата: 08.08.2019 16:16
Кількість переглядів: 4464

07 серпня начальник відділу організації заходів цивільного захисту УДСНС Віктор Дяків та начальник Герцаївського районного сектору Юрій Савіцький провели робочу зустрічі з  головою Острицької об’єднаної територіальної громади Василем Цурканом та працівниками громади.

На якій обговорили найбільш важливі моменти співпраці Служби порятунку із об’єднаною територіальною громадою, спрямовані на підтримання на належному рівні безпеки громадян.

Перш за все, рятувальники надали практичну та методичну допомогу щодо проблемних питань зі фукнціонування місцевих пожежних команд у громаді та з’ясували необхідність вдосконалення їх роботи, Також під час зустрічі учасники засідання вели мову про забезпеченість особового складу МПК бойовим одягом, відповідною службовою документацією, фінансування підрозділу та навчання працівників щодо виконання завдань з гасіння пожеж, ліквідації наслідків НС на території громади.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь