Острицька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

28 червня - День Конституції України.

Дата: 28.06.2019 10:02
Кількість переглядів: 217

        28 червня 1996 року Україна підтвердила своє прагнення розбудувати незалежну, демократичну державу.

       Конституція – це головний установчий документ держави, фундамент її правової системи. Вона є не тільки актом держави, а й суспільства, його державно-правовою моделлю, чинником забезпечення законності та правопорядку, стабільності інститутів влади, необхідною умовою становлення правової державності, що базується на пануванні права.

      Конституція України відповідає високим світовим і європейським стандартам, втілює у собі основоположні цінності світового конституціоналізму. Головним її здобутком  є те, що вона юридично закріпила в українському суспільстві ідеали справедливості, рівності та людської гідності, які сповідують усі цивілізовані країни світу.

27 червня в приміщені Острицької сільської ради пройшли урочистості з Дня Конституції України. З вітальним словом до присутніх звернувся заступник сільського голови Д.Т.Кришмару. також привітали присутніх зі святом Ботлунг В.В. – в.о. старости старостинського округу №3, Ястремська Л.В. – в.о. старости старостинського округу №2; Андрієш О.І. – начальник гуманітарного відділу (освіти, культури, молоді та спорту).

На святі звучали музичні вітання від директора клубного закладу с.Остриця  - Рущак С.В., танцювального колективу Луковецького НВК. Свій твір подарували учні Горбівської ЗОШ І-ІІІст та учениця Маморницької Зош Іст.

Пишайтеся нашою Україною, любіть її, шануйте свій рід, не цурайтеся одне одного, живіть за Основним Законом, що на віки поєднав усіх українців.

          Хочемо побажати, щоб в день національного свята в кожного з нас міцніло почуття гордості за свою країну, за її Основний Закон, що гарантує втілення мрій і сподівань на краще й благополучне життя у власній державі.

             Нехай мир і взаєморозуміння сприяють подальшій розбудові нашої державності, становленню достатку в кожній сім’ї.

            Зі святом вас! З Днем Конституції України!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь