Острицька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Звіт директорів ЗЗСО, ЗДО Острицької сільської ради за 2018/2019 н.р.

Дата: 20.06.2019 22:58
Кількість переглядів: 458

Школа – це цілий світ багатьох цікавинок: в ньому знайдеться місце для кожного з нас не тільки за партою, але й на спортивному майданчику, творчим талантам на сцені, шедеврам майстерності на виставках! Двері школи відкриті для всіх. Дух школи, її кращі традиції і здобутки визначають педагогічні колективи і їх виховання.

Провідною фігурою у реалізації завдань, безперечно виступає вчитель, який зобов’язаний втілювати в життя всі ідеї, забезпечувати єдність виховання і навчання  - основного принципу школи.

З  березня  2005  року  МОНУ  запровадило  щорічні  звіти  директорів  шкіл  про  виконану  роботу  у  навчальному  закладі.   Звітування  керівників здійснюється з метою подальшого утвердження відкритості та демократичності державно-громадської системи управління освітою. Завдання такого звітування забезпечити прозорість, відкритисть, демократичність в роботі  школи,  залучення    громадськості  до  співпраці.

На протязі червня місяця у всіх ЗЗСО Острицької сільської ради пройшли звіти директорів перед громадськістю, на яких були були присутні вчителі, працівники закладу освіти, батьки, старости сіл, представники гуманітарного відділу (освіти, культури, молоді та спорту).  

Звіт охоплює основні напрями діяльності освітнього процесу. Особлива увага звертається на створення у школі належних умов для забезпечення рівного доступу для здобуття якісної освіти.

Сьогодні оцінити школу неможливо жодними балами чи тестами. Ефективність її діяльності вимірюється радістю спілкування учня з педагогом, бажанням дитини залишитись у школі після закінчення уроків, наповненістю шкільних коридорів у дні зустрічей випускників, настроєм, з яким учитель виходить з уроку або педагогічної ради. А ще тим, чи приводять батьки своїх дітей у свою школу і чи пам’ятають пенсіонерів у шкільному колективі.

І на  завершення хочу зачитати  вислів В. Сухомлинського:

«Школа - це тонкий і чутливий музичний інструмент, який творить мелодію людської гармонії, що впливає на думку кожного вихованця, але творить  тоді, коли інструмент добре настроєний»

Тож  будемо    разом  вкладати  максимум  зусиль, щоб  добре  його  настроїти,  забезпечити учням міцні знання.

Хочеться побажати всім душевної наснаги, терпіння, впевненості у власних силах, любові до професії та успішних звершень творчих планів і задумів.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь