Острицька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Кубок Острицької ОТГ з футболу - 2019.

Дата: 20.05.2019 22:19
Кількість переглядів: 345

18  - 19 травня на стадіонах Острицької сільської ради пройшов розіграш Кубка ОТГ з футболу серед дорослих та юнацьких команд сіл Острицькоі сільськоі ради. Серед юнаків змагалися 5 команд, а серед дорослих 4 команд.  Вдруге такі змагання проходять у нашій ОТГ, організовані гуманітарним відділом (освіти, культури, молоді та спорту), загартовуючи учасників і пропагуючи здоровий спосіб життя та активне дозвілля. Емоційна та запальна гра показала наступні результати.

Фото без опису

Серед юнацьких команд перемогу відсвяткували юні футболісти Маморницького вама НВК, які у фінальному матчі здолали юних футболістів с.Горбова.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Потім між собою позмагалися дорослі команди. В першому півфіналі зустрілися команди с.Горбова та с.Цурень. Перемогу відсвяткували футболісти с.Горбова. У другому півфіналі грали команди с.Остриця та с.Годинівка. Сильнішими виявилися гравці с.Остриця. Фінальний матч став окрасою турніру де зустрілися команди с.Остриця та с.Горбова. Перемогу а разом і Кубок відсвяткували футболісти с.Горбова.

Фото без описуФото без описуФото без опису

В кінці змагань голова Острицької сільської ради В.Г.Цуркан та начальник гуманітарного відділу (освіти, культури, молоді та спорту) Андрієш О.І. провели нагородження команд.  Всі команди отримали футбольні м’ячи, грамоти, а переможці змагань команда ще й Кубок Острицької ОТГ. Також були визначені кращі гравці, бомбардири, та воротарі серед юнаків та дорослих.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь