Острицька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Фізичний конкурс "Левеня - 2019" в Горбівської ЗОШ І-ІІІст.

Дата: 07.04.2019 20:42
Кількість переглядів: 236

Фізичний конкурс «Левеня» був започаткований Львівським фізико-математичним ліцеєм при Львівському національному університеті імені І.Франка у 2001 році. 

У 2002 році він отримав статус Всеукраїнського фізичного конкурсу і став одним із найпоширеніших та найпопулярніших конкурсів серед учнів 7-11 класів.  Щороку зростає кількість його учасників. За цим стоїть велика організаційна робота вчителів фізики, які є координаторами конкурсу у своєму навчальному закладі.

Висловлюємо вдячність усім учителям, які організовують та проводять конкурс у своїх навчальних закладах, а також директорам шкіл, які допомогали та сприяли проведенню фізичного конкурсу «Левеня». Сподіваємось, що участь у ньому дозволить глибше зрозуміти закони розвитку Природи, здобути ґрунтовні знання з фізики та розширити кругозір, а також надіємось, що цей конкурс буде доброю підготовкою випускників шкіл до зовнішнього незалежного тестування з фізики.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь