Острицька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

рішення виконавчого комітету

Дата: 01.04.2019 11:33
Кількість переглядів: 324

 Фото без опису

УКРАЇНА

  •          ОСТРИЦЬКА  СІЛЬСЬКА  РАДА  ГЕРЦАЇВСЬКОГО  РАЙОНУ                                          

ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ  ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ

Фото без опису

 

60520  село Остриця Герцаївського району Чернівецької  області  тел. (240)  3-63-24

 

  •                                                Р І Ш Е Н Н Я   

 

                  21   березня  2019  року                                   №  33

       «Про розгляд заяв  громадян»

 

Керуючись п.п.1 п.“а”  ст.34 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні” розглянувши заяви гр. Цуркан В.К., Якобан В.Д., Лейба І.В.,  Іванюк Г.С. Попович Ф.К., Федік А.Г.,Дирда Д.Г.,Паладян Є.М.,Карпак М.С.,Матей І.І.,Николаєвич М.І.,Сенич М.В.,Петрюк А.І. Аксенте В.І. Мігаєсі В.Г. щодо надання одноразової матеріальної допомоги у зв’язку з важким фінансовим та матеріальним становищем та враховуючи висновки та пропозиції комісії Програми «Турбота»,  виконавчий комітет сільської ради

В И Р І Ш И В :

1. Надати одноразову матеріальну допомогу у сумі 1000грн./ одна тисяча / гривень гр. Цуркан Валерії Костянтинівні, 1954р.н. на лікування та у зв’язку із фінансово-матеріальними ускладненнями в сім’ї.  Підстава:  заява.

2. Надати одноразову матеріальну допомогу у сумі 1000грн./одна тисяча       / гривень гр. Лейба Івану Васильовичу, 1989р.н. у зв’язку із фінансово-матеріальними ускладненнями в сім’ї.  Підстава:  заява, лист обстеження.

3.  Надати допомогу Якобан Валентину Дмитровичу на поховання брата Якобан Михайла  Дмитровича у сумі  1000грн./одна тисяча/ гривень Підстава:  заява, копія свідоцтва про смерть, довідка про смерть.

4. Надати одноразову матеріальну допомогу у сумі 1000грн./одна тисяча/ гривень гр. Іванюк Георгію Стефановичу, 1934р.н. інвалід І групи на лікування та у зв’язку із фінансово-матеріальними ускладненнями в сім’ї.  Підстава:  заява.

5 Надати одноразову матеріальну допомогу у сумі   1000грн./одна тисяча/ гривень гр. Попович Филика Костянтинівна, 1948р.н. на лікування і у зв’язку із фінансово-матеріальними ускладненнями в сім’ї.  Підстава:  заява.

6.Надати одноразову матеріальну допомогу у сумі 500/п’ятсот/ гривень гр.  Петрюк Анжеліка Іванівна, 1978р.н. у зв’язку із тим, що батько малолітньої дитини є учасник АТО та фінансово-матеріальними ускладненнями в сім’ї.  Підстава:  заява, довідка про участь у антитерористичні операції.

7.Надати одноразову матеріальну допомогу у сумі 500/п’ятсот                                                             / гривень гр. Сенич Михайлу Васильовичу, 1960р.н. інваліда ІІІ групи на лікування і у зв’язку із фінансово-матеріальними ускладненнями в сім’ї.  Підстава:  заява, форма індивідуальної прог. реабілітації.

8. Надати одноразову матеріальну допомогу у сумі 1000грн./ одна тисяча /     / гривень гр. Николаєвич Марії Іллівни, 1966р.н. інваліда І групи на лікування і у зв’язку із фінансово-матеріальними ускладненнями в сім’ї.  Підстава:  заява, довідка МСЕК.

9. Надати одноразову матеріальну допомогу у сумі   1000грн./ одна тисяча /          / гривень гр. Матей Іван Іванович, 1967р.н. на лікування і у зв’язку із  фінансово-матеріальними ускладненнями в сім’ї.  Підстава:  заява, консультаційний висновок спеціаліста.

10. Надати одноразову матеріальну допомогу у сумі  500/п’ятсот                                                                  / гривень гр. Карпак Микола Степанович, 1976р.н. інваліда ІІІ групи та учасника АТО на лікування і у зв’язку із фінансово-матеріальними ускладненнями в сім’ї.  Підстава:  заява, довідка МСЕК .

11.Надати одноразову матеріальну допомогу у сумі 1000грн./ одна тисяча        гривень гр. Паладян Євгенії Михайловні, 1923р.н. на лікування і у зв’язку із фінансово-матеріальними ускладненнями в сім’ї.  Підстава:  заява, висновок ЛКК

12. Надати одноразову матеріальну допомогу у сумі 1000грн./ одна тисяча       / гривень гр. Федік Антоніна Георгіївна, 1980р.н на лікування і у зв’язку із фінансово-матеріальними ускладненнями в сім’ї.  Підстава:  заява, витяг з історії хвороби.

13. Надати одноразову матеріальну допомогу у сумі  1000грн./ одна тисяча     гривень гр. Дирда Домніка Георгіївна, 1997р.н на лікування сестри і у зв’язку із фінансово-матеріальними ускладненнями в сім’ї.  Підстава:  заява, витяг з історії хвороби.

14. Відмовити у надання одноразової матеріальної допомоги Мігаєсі Валерії Григорівні, 1946р.н.

15 Надати одноразову матеріальну допомогу гр. Аксенте Віолетта Іванівна, 1976р.н.  у сумі  500/п’ятсот/ гривень у зв’язку із фінансово-матеріальними ускладненнями в сім’ї. Підстава:  заява, виписка-епікриз з історії хвороби.

16.Начальнику фінансово-економічного відділу-головному бухгалтеру Ю.Г.Тодерян  профінансувати зазначені видатки  за рахунок коштів місцевого бюджету.

17. Контроль за дане рішення  залишаю за собою.

 

 

 Острицької

сільської  ради                                         В.Г. Цуркан

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь