Острицька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Семінар-практикум вчителів Острицької сільської ради з „Основ здоров’я” на базі Луковецького НВК.

Дата: 07.03.2019 19:13
Кількість переглядів: 200

7 березня на базі Луковецького НВК відбувся семінар-практикум вчителів Острицької сільської ради з „Основ здоров’я” на тему: "Застосування тренінгових технологій на уроках основ здоров'я"

Учасників семінару привітали директор школи Цопа П. М., заступник директора з навчально - виховної роботи Енекюк І.С..

 Іоана Семенівна  підкреслила, що завдання вчителя – наповнити життя дитини змістом, зберегти здоров'я, сформувати здоров’язбережувальну компетентність учнів (здатність зберігати фізичне, соціальне, психічне й духовне здоров'я – своє та інших людей). Відповідно до наказу Острицької сільської ради вчителі відвідали тренінг у 9-му класі, на тему: «Спілкування і розбудова стосунків». Присутнім вчителям сподобався тренінг з основ здоров'я, який пройшов енергійно, змістовно та емоційно. Вчителі відмітили високу якість підготовки та активність учнів на тренінгу.     

Також вчителі відвідали інтелектуальний марафон: «Ми - за здоровий спосіб життя». Учні були поділені на дві команди: «Умійки» та «Знайки». Учні із задоволенням виконували всі завдання та відповідали на відповіді. В результаті боротьби переможцями стала команда «Знайки».

Учасники семінару отримали методичні рекомендації та матеріали для проведення  уроків-тренінгів. Під час обговорення та підведення підсумків семінару вчителі основ здоров’я дали високу оцінку проведеним заходам, відмітили атмосферу доброзичливості та гостинності, яка панує у школі.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь