Острицька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Семінар-практикум директорів ЗЗСО та ЗДНВР на базі Луковецького НВК.

Дата: 02.03.2019 22:47
Кількість переглядів: 244

Виховання учнів у сучасній школі здійснюється в контексті громадянської та загальнолюдської культури, охоплює весь освітній процес, ґрунтується на свободі вибору мети життєдіяльності та поєднує інтереси особистості, суспільства і держави.  Навчальний заклад має стати для кожної дитини осередком становлення громадянина-патріота  України.

Фото без опису

Відповідно до розпорядження голови сільської ради від 22 лютого 2019року №59-ОД та плану роботи гуманітарного відділу (освіти, культури, молоді та спорту) на 2019рік, 1 березня 2019року на базі Луковецького НВК було проведено  семінар-практикум директорів та заступників з НВР  ЗЗСО Острицької сільської ради на тему: «Національно-патріотичне виховання школярів».

 

Вчителька початкових класів Бурла О.П. запросила нас на ранкові зустрічі в перший клас з теми «Весна».

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

В дошкільному підрозділи стали свідками як маленькі вихованці під керівництвом вихователів Скалко М.Г. та Твердохліб А.В. ознайомлювалися з природними явищами весни та готували для своїх мам подарунки до 8 березня. 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису

Директор Луковецького НВК Цопа П.М. в кімнаті-музеї с. Луковиця розповів історію села Луковиця та багато цікавих фактів з життя мешканців у різні історичні періоди. 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

ЗДНВР Луковецького НВК Єнекюк І.С., керівники методоб’єднань та гуртків та представили структуру методичної служби та роботу гуртків навчального закладу. Було доведено, що систематична робота дає і плідні результати. Учні щорічно є призерами різноманітних конкурсів та з гідністю захищають науково-дослідницькі роботи.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Вражаючим і незабутнім став виховний захід «S? ne cunoa?tem tradi?iile, graiul ?i valorile na?ionale», який підготували Єнекюк І.С. – заступник з НВР, Мельничук В.Ф.  –  вчитель укр.мови, Біля Л.А.  –  педагог- організатор.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Усі учасники семінару зійшлися на думці, що саме за принципом національного-патріотичного виховання школярів і повинні працювати навчальні заклади, бо тільки спільними зусиллями можна виховати особистість, здатну самовіддано розбудовувати  країну як суверенну, незалежну, демократичну, правову, соціальну державу, сприяти єднанню українського народу та встановленню громадянського миру й злагоди в суспільстві.

Фото без опису

Дякуємо адміністрації закладу, вчителям за підготовку до семінару та бажаємо успіхів, творчих злетів та вдячних учнів.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь