Острицька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Методична студія за участі директорів та заступників директорів ЗЗСО Острицької ОТГ.

Дата: 22.02.2019 22:05
Кількість переглядів: 717

21 лютого 2019 року Інститутом післядипломної педагогічної освіти Чернівецької області, відповідно до плану-графіку проведення виїзних методичних студій, на базі Горбівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Герцаївського району проведено засідання виїзної методичної студії у форматі інтерактивного діалогу через методичну платформу та навчальний практикум для директорів та заступників директорів із навчально-виховної роботи ЗЗСО Острицької ОТГ. У ході роботи методичної платформи «Методичний супровід документування управлінської та розпорядчої діяльності керівника ЗЗСО» Бабин Емілією Петрівною, завідувачем науково-методичним центром сучасних технологій оцінювання якості освіти ІППОЧО, надано методичні рекомендації щодо покрокового документування управлінської інформації.

Також учасниками методичної студії опрацьовано зразок Інструкції з діловодства у ЗЗСО та нові нормативні документи щодо завершення 2018/2019 навчального року та організації й проведення ДПА. Під час навчального практикуму «Онлайн-тестування як основа підготовки до ДПА та ЗНО» Мойсюк Наталія Дмитрівна, методист НМЦСТОЯО, ознайомила учасників заходу з порядком надання послуг Інститутом закладам загальної середньої освіти з організації та проведення онлайн-тестування. Також Наталія Дмитрівна представила електронний варіант методичного порадника «Нова українська школа: онлайн-тестування як основа підготовки до ДПА та ЗНО», який призначений для підготовки випускників ЗО до державної підсумкової атестації та зовнішнього незалежного оцінювання з української мови та літератури та надання учням можливості самостійно перевірити свої знання. Його матеріал вчителі можуть використовувати під час проведення уроків для навчального тестування, тематичних контрольних робіт, а також для додаткової самостійної роботи учнів у позаурочний час.

Марія Володимирівна Бальон, методист НМЦ безперервної педагогічної освіти ІППОЧО розповіла про ситуації, які виникають в процесі атестації педагогічних працівників, охарактеризувавши тему «Атестація педагогічних працівників: виклик сьогодення та перспективи змін».

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь