Острицька громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Увага! Діти на дорозі!!!

Дата: 02.10.2018 21:28
Кількість переглядів: 403

            Добігли кінця останні дні теплого літа, а це означає, що почався навчальний рік і діти щодня прямують до школи і зі школи додому. Їх вабить вулиця, адже тут відбувається багато цікавого, захоплюючого і через це діти іноді потрапляють у небезпечні для життя ситуації.

        На протязі вересня місяця в ЗЗСО та ЗДО Острицької ОТГ був проведений місячник «Увага! Діти на дорозі!»

            Метою місячника – було  провести інформаційно-роз’яснювальні роботи щодо  дотримання правил безпечної поведінки на дорозі напередодні та в перші дні  навчального року, вивчення правил дорожнього руху серед дітей.

          Дотримання правил дорожнього руху - один з головних компонентів збереження життя і здоров'я дітей. В рамках місячника «Увага! Діти на дорозі!» педагогічні колективи спланували ряд заходів, спрямованих на вивчення правил, дотримання безпеки життєдіяльності під час дороги з дому до школи і навпаки. Особливу увага була звернена  на спілкування з дітьми молодших класів, оскільки саме у цьому віці у дітей формуються не лише основи безпечної поведінки на дорозі і вулицях, а й правосвідомості загалом.

          З кожним роком зростає інтенсивність автомобільного руху на дорогах країни. А це, в свою чергу, підвищує відповідальність усіх учасників дорожнього руху: водіїв, пішоходів, пасажирів. Тому великого значення набувають знання правил дорожнього руху та їх дотримання.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь